NieuwsZaterdag 11 juli, 2020

Nieuwe energie voor Plaza Sportiva!!
In de eerste weken van augustus zijn er ruim 1000 zonnepanelen geplaatst op het dak bij Plaza Sportiva Euroborg in Groningen. De zonnepanelen zijn geplaatst en geleverd door het eveneens Groningse bedrijf Enie.nl. Met deze zonnepanelen wordt een fors deel van de bij Plaza Sportiva benodigde stroom lokaal opgewekt. Groene stroom is al jaren de norm bij Plaza Sportiva, maar met eigen zonnepanelen gaat Plaza Sportiva nog een maatschappelijk verantwoord stapje verder.Uitbreiding parkeerterrein Hengelo
Het parkeerterrein bij het kantoor van Tebodin en Lucassen Bouwconstructies was zo vaak vol dat medewerkers en bezoekers regelmatig noodgedwongen elders hun auto moesten parkeren. Min of meer vanaf het moment van ingebruikname in oktober 2011 bleek dat de parkeercapaciteit te gering was. In overleg met de gebruikers en Campus Westermaat is uiteindelijk besloten om het parkeerterrein substantieel uit te breiden. In het tweede kwartaal van 2015 heeft Hofstra Vastgoed een aangrenzend perceel grond bijgekocht, waarna dit perceel is ingericht als parkeerterrein. Hiermee is er nu voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
Interne verbouwing bij Plaza Sportiva
De fitnessbranche is behoorlijk in beweging, zo ook Plaza Sportiva. Bij Plaza Sportiva Euroborg ontstond hierdoor de behoefte om een deel van het interieur te veranderen en te vernieuwen. Zo wordt onder andere de receptie verplaatst, de horeca meer betrokken bij de fitnessruimte en de route naar de kleedkamers verbeterd. Ook de zalen voor groepslessen worden anders ingedeeld en deels voorzien van een volledig nieuwe houten sportvloer.

 

Enschede, nieuwbouw Zuiderval
De bouw van een nieuw zeer duurzaam kantoorgebouw aan de Zuiderval in Enschede is in juli 2012 afgerond. Door BAM Utiliteitsbouw is in nauw overleg met de toekomstige gebruiker PwC passende nieuwe huisvesting ontwikkeld en gebouwd. Het ontwerp is van Beltman architecten.
PwC huurt de bovenste twee etages van het gebouw. Met ITON Company is er nadien overeenstemming bereikt over de huur van de begane grond en de eerste etage. 
Op 1 augustus 2012 heeft de overdracht van het gebouw aan Hofstra Vastgoed plaatsgevonden. PwC zal in de komende weken haar intrek nemen op de bovenste twee etages. De begane grond en de eerste etage worden nog voorzien van een passend inbouwpakket voor ITON Company. Naar verwachting zal ITON medio november verhuizen naar haar nieuwe onderkomen.


Hengelo, feestelijke ingebruikname
Onlangs heeft de bouwkundige oplevering van het nieuwe kantoorgebouw voor Tebodin en Lucassen op Businesspark Westermaat Campus in Hengelo plaatsgevonden. Vandaag vindt de feestelijke ingebruikname plaats. Het gebouw is voor deze gelegenheid voorzien van een gigantische rode strik. Een opvallende en ludieke actie.NIEUWS
NIEUWE ENERGIE VOOR PLAZA SPORTIVA!!
Ruim 1000 zonnepanelen zijn er onlangs geplaatst op het dak van Plaza Sportiva Euroborg in Groningen!
> > >


UITBREIDING PARKEERTERREIN HENGELO
Het parkeerterrein bij het kantoor van Tebodin en Lucassen was zo vaak vol, dat uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen gewenst bleek.
> > >

IN DE SCHIJNWERPERS
LE CARIOL, FRANKRIJK
In de Périgord pourpre, de wijnstreek van de Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk ligt Le Cariol, een "dorp" bestaande uit 4 huizen. Le Cariol ligt nabij Naussannes, een dorpje gelegen tussen de prachtige authentieke Franse plattelandsdorpen Beaumont en Issigeac. Op circa 20 km ligt de stad Bergerac met een internationaal vliegveld. In februari 2008 is hier een bijzonder complex aangekocht, samen met de veelzijdige Nederlandse kunstenaar Marthijn de Groot.

> > >
Le Cariol, Frankrijk

WonenWerkenWinkelenRecreëren
CONTACTGEGEVENS
Hofstra Vastgoed B.V. T: +31 (0)592 – 300663
Valtherweg 14 F: +31 (0)592 – 330928
7873 AB Odoorn E: