ProfielZaterdag 11 juli, 2020

Hofstra Vastgoed is een kleine, dynamische en ambitieuze vastgoedonderneming.
 
Hofstra Vastgoed ontplooit met verschillende vennootschappen diverse activiteiten. Ons werkgebied beslaat voornamelijk, maar zeker niet uitsluitend, Noord- en Oost-Nederland. In hoofdzaak houden wij ons bezig met het investeren in verhuurd commercieel vastgoed. Kantoren en winkels vormen het grootste deel van onze vastgoedportefeuille, maar ook woningen, bedrijfsgebouwen en leisure zijn vertegenwoordigd. Het beheer van onze portefeuille doen wij voornamelijk zelf, zodat korte communicatielijnen met onze huurders gewaarborgd zijn.
 
Hofstra Vastgoed houdt zich eveneens, maar wel in mindere mate bezig met het ontwikkelen en exploiteren van commercieel onroerend goed. Voorts participeren wij soms risicodragend in vastgoedontwikkelingen van externe partijen. Met zuster- en dochterbedrijven is Hofstra nog actief in onder meer de horeca, leisure en de uitvoerende bouw.
 
Hofstra Vastgoed laat zich kenmerken als een actieve, pragmatische en slagvaardige onderneming. Voor uitbreiding van de vastgoedportefeuille zoekt Hofstra Vastgoed interessante gebouwen met een goed toekomstperspectief. Met een open vizier en een positief kritische blik kijken wij naar kansen in de markt. 
 
Door “ondernemend in vastgoed” te zijn, trachten we ons blijvend positief te onderscheiden.
NIEUWS
NIEUWE ENERGIE VOOR PLAZA SPORTIVA!!
Ruim 1000 zonnepanelen zijn er onlangs geplaatst op het dak van Plaza Sportiva Euroborg in Groningen!
> > >


UITBREIDING PARKEERTERREIN HENGELO
Het parkeerterrein bij het kantoor van Tebodin en Lucassen was zo vaak vol, dat uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen gewenst bleek.
> > >

IN DE SCHIJNWERPERS
LE CARIOL, FRANKRIJK
In de Périgord pourpre, de wijnstreek van de Dordogne in het zuidwesten van Frankrijk ligt Le Cariol, een "dorp" bestaande uit 4 huizen. Le Cariol ligt nabij Naussannes, een dorpje gelegen tussen de prachtige authentieke Franse plattelandsdorpen Beaumont en Issigeac. Op circa 20 km ligt de stad Bergerac met een internationaal vliegveld. In februari 2008 is hier een bijzonder complex aangekocht, samen met de veelzijdige Nederlandse kunstenaar Marthijn de Groot.

> > >
Le Cariol, Frankrijk

WonenWerkenWinkelenRecreëren
CONTACTGEGEVENS
Hofstra Vastgoed B.V. T: +31 (0)592 – 300663
Valtherweg 14 F: +31 (0)592 – 330928
7873 AB Odoorn E: