Selecteer een pagina

Hofstra Vastgoed – Vastgoedontwikkelaar uit Drenthe

Ondernemend in vastgoed

Hofstra Vastgoed is een private vastgoedontwikkelaar, voornamelijk actief als verhuurder van zakelijk vastgoed en soms als ontwikkelaar en exploitant van vastgoed. Hofstra Vastgoed voorziet in huisvesting voor wonen, werken, winkelen en recreëren, hoofdzakelijk in Noord- en Oost-Nederland.

Een vastgoedontwikkelaar met een brede portefeuille

Hofstra Vastgoed ontplooit met meerdere vennootschappen diverse activiteiten, met name in Noord- en Oost Nederland. Het verhuren van en investeren in commercieel vastgoed is de kernactiviteit. Kantoren vormen het grootste deel van de vastgoedportefeuille, maar ook leisure, woningen en winkels zijn vertegenwoordigd. Het beheer van de portefeuille doet Hofstra grotendeels zelf, mede om korte communicatielijnen met huurders te waarborgen.

Wonen

Wonen

Werken

Winkelen

Recreëren

Uiteenlopende projecten in Noord- en Oost Nederland

Hofstra Vastgoed heeft zich als vastgoedontwikkelaar in de afgelopen decennia met uiteenlopende gebouwen en projecten beziggehouden. Altijd met als doel om het gebouw te vernieuwen en verduurzamen om zo een prettig onderkomen te bieden aan de gebruikers. Hieronder vindt u een aantal van die projecten op een rij.

Herontwikkeling en exploitatie

Hofstra Vastgoed houdt zich daarnaast bezig met het (her)ontwikkelen en exploiteren van (zakelijk) vastgoed. Met zuster- en dochterondernemingen is Hofstra nog actief in andere branches. Hofstra Vastgoed laat zich kenmerken als een betrokken, pragmatische en daadkrachtige onderneming: ondernemend in vastgoed.

skyline

Contact

Heeft u een vraag of mooie plannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Postadres

Valtherweg 14

7873 AB Odoorn